Memur-Sen'den, Ramazan Ayında Yardım Seferberliği
10 Haziran 2016, Cuma

Memur-Sen, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştirecek.

Bugüne kadar din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin nerede bir mazlum varsa yardım ve şefkat elini uzatan Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Türkiye’de yaşanan zor günleri ve mağduriyetleri de göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde yardım seferberliği başlattı.

Bu kapsamda ilk olarak Ramazan ayı içerisine gerçekleştirilmesi planlanan geniş ve küçük çaplı tüm iftar programlarını iptal eden Memur-Sen, bu harcamaları 81 ilde bulunan teşkilatları vasıtasıyla belirleyeceği yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda, giyim ve acil ihtiyaçların yer aldığı yardım kolileri dağıtılacak.

Memur-Sen, başlattığı yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Memur-Sen daha önce de başlattığı yardım kampanyası kapsamında terör mağduru ailelere ve Bayırbucak Türkmenlerine 160 TIR’lık gıda yardımı yapmıştı.

PAYLAŞ :