Huzur Ayında Huzurumuza Bomba
07 Haziran 2016, Salı

İstanbul’da hainlerin gerçekleştirdiği bombalı saldırı sonrası 7 polisimiz şehit oldu, 4 vatandaşımız ise hayatını kaybetti. Saldırı sonrası 3’ü ağır 36 kişi de yaralandı. Saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri, arkasındaki güçleri lanetliyoruz. Kandan, kaostan, terörden medet ummak, alçakların, hainlerin ve insani değerlerden yoksunların işidir. Milletimiz, kendisine kurulan her türlü tuzağı şimdiye kadar bozmuş, bundan sonra da bozacaktır.

Dünyanın bütün güçlerinin kuşatması altına alınan Anadolu’dan kurtuluş destanını yazan, Çanakkale’yi geçilmez yapan ecdadın torunları, bugün de kendisine kurulan tuzaklara ve bu tür saldırılara boyun eğmeyecektir. Bunun için yapılması gereken birlik ve beraberliğimizin sağlanması, düşmanlarımıza karşı bu birlik ve beraberliğimizle gereken cevabı vermektir. Terör ve terörle mücadele; iç siyasetin malzemesi yapılmadan, ortak bir sorun olarak ele alınmalı ve birlikte mücadele edilmelidir. Öncelikli olarak bu saldırının tetikçi ve taşeronu olan örgüte hak ettiği ceza verilmelidir.

Saldırıda hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ve milletimize, sabır ve başsağlığı diliyoruz.

PAYLAŞ :