21. Yılımızda 233 bin 690 Üye İle Zirvedeyiz
06 Haziran 2016, Pazartesi

Kuruluşumuzun, sevdamız uğruna yola çıkışımızın 21. yılında 233 bin 690 üye ile zirvede olmanın sevincini ve haklı gururunu yaşıyoruz. Sağlık-Sen’in temeli kadim medeniyet değerlerimizle atıldı, sendikal yolculuğumuz ise 6 Haziran 1995’de başladı. Bu kutlu yolculuğumuz ve sendikal mücadelemiz, bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız mali ve özlük haklarını elde edinceye ve ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edene kadar sürecek. Sendikacılığımızın değerler mücadelesi ise kadim medeniyet değerlerinin mirasçısı olma sorumluluğumuzla hiç bitmeyecek.

Hak mücadelesinde, Hak yoldan ayrılmadan sürdüreceğimiz bu kutlu yolculuğumuzda en büyük güç ve desteği başta teşkilatımız olmak üzere bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla milletimizden alıyoruz.

Büyük sevdaların ve ideallerin yolu uzun, meşakkatli ve çileli olur. Bir avuç inanmış insanın yüreklerinde büyütüp taşıyarak başlattıkları bu davamız, bugün salonlara ve meydanlara sığmayan büyük Sağlık-Sen ailesinin omuzlarında yükselmeye devam ediyor.

Sağlık-Sen, Hak yolunda Hak’tan ve üyelerinden aldığı güçle haksızlıklara karşı yürütülen mücadele demektir.

Sağlık-Sen, karanlığa karşı yakılan bir mum, tutulan bir fener demektir.

Sağlık-Sen bir sevda demektir.

Sağlık-Sen büyük bir aile demektir.

Bu ailenin kurulması, büyümesi ve bugünlere gelmesine kadar emeği geçen bütün genel başkanlarımıza, genel merkez yöneticilerimize, şube başkan ve yardımcılarına, temsilcilerimize ve üyelerimize gönülden şükranlarımızı sunuyoruz.

PAYLAŞ :