Öznur Çalık ve Nükhet Hotar’ı Ziyaret Ettik
01 Haziran 2016, Çarşamba

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcılarımız, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık(Sosyal İşler’den Sorumlu) ve Nükhet Hotar (AR-GE’den Sorumlu)’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümüne yönelik taleplerimizi ileten Genel Başkanımız, özellikle yıpranma payı, bütün sözleşmelilerin kadroya alınması, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması gibi konuların bir an önce gerçekleşmesini istedi. Yıpranma payının bütün sağlık çalışanlarını kapsaması gerektiğini söyleyen Memiş, sözleşmelilerin kadroya alınmasıyla da çalışma barışının sağlanacağını, mağduriyetlerin giderileceğini ifade etti.

Memiş ayrıca, sorunlardan beslenmek yerine çözmek için çalışan ve öneriler geliştiren bir yaklaşımla sendikacılık yaptığımızı söyleyerek, “SASAM Enstitümüzle sağlık ve sosyal politikalarının uygulanması, çalışanların sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri konusunda çalıştaylar ve bilimsel çalışmalar yapıyoruz. Çözüm önerilerimizi de konunun muhatabı olan bakanlıklarımız, bürokrasi ve ilgili kurum ve kuruluşlara da iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Öznur Çalık ise konuşmasında, Sağlık-Sen’in çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve bildiğini söyledi. Çalık, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümüne yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmaların önemine dikkat çekerek, “Siz sorunları tespiti ve çözümü için çalışıyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince sizin çalışmalarınıza katkı sunacağımız gibi parti olarak da elimizden geleni imkanlarımız ölçüsünde yapmak istiyoruz” dedi.

Nükhet Hotar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında, daha önce sosyal işlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı yaptığını hatırlatarak, iletilen konular hakkında bilgi sahibi olduğunu ve ellerinden geldiğince çalışmalara katkı yapacağını ifade etti.

 

 

 

PAYLAŞ :