Sağlık - Sen Denizli Şubesi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi.
10 Nisan 2016, Pazar

     Sağık Sen Denizli Şubesi tarafından  düzenlenen il divan toplantısı Dedeman Park Otel Toplantı salonunda gerçekleştirildi., Sağlık Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları Himmet BAYAR ve Kemal ÇIRAK,Memur Sen İl Başkanı Osman TAVŞAN, Denizli Sağlık Sen Şube Başkanı Metin Yüksel KOÇOĞLU,İl Sağlık Müdürü Dr.Şükrü ARPACI,Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz.Berna ÖZTÜRK,Halk Sağlığı Müdürlüğü Dr.Veli Kılıçarslan,İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları,İlçe Yönetim Üyeleri ve Temsilcilerin Katılımıyla Gerçekleşti.

     Sağlık Sen Başkanı Metin Yüksel KOÇOĞLU, Divan toplantısının açılış ve selamlama konuşmasını yapan Koçoğlu, Toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.Sağlık çalışanların ciddi sorunlarla baş başa kaldığını belirten Koçoğlu,’’Sağlık Bakanlığı’nın bu sorunları sendikamız ile çalışmalı’’dedi..Toplantıya katılan Genel Başkanımıza,Genel Başkan Yardımcılarına ,İlçe başkanlarına,temsilcilere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

     Sağlık Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Selamlama konuşmalarının ardından kısa gündem değerlendirmesinde bulundu. Sağlık SEN Toplu Sözleşme 2016-2017 kazanımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.Lisans Tamamlama,Yıpranma payı,Görevde yükselme ve Unvan değişikliği sınavının yapılması,Sağlık çalışanlarının emeklilik maaşları v.s konuların  aşamalarını ayrıntılı bir şekilde ilçe başkanları ve  temsilcilere anlattı.Çalışmalarından dolayı Şube başkanı Metin Yüksel KOÇOĞLU ve tüm temsilcilere teşekkürlerini sundu.

     Sağlık Sen Genel Başkanı Kemal ÇIRAK ve Himmet BAYAR konuşmalarında, Kazanımların tüm sağlık çalışanlarına hitap ettiğini belirtti.Sağlık çalışanlarını en iyi şekilde masada temsil ettiklerini ve edeceklerini vurguladı.Toplantıya katılan herkese teşekkürlerini sundu.

    Konuşmaların ardından gerçekleştirilen il divan toplantısında,2015 Ekim ayı toplam sağlık çalışanları ,üye sayısı ve hedef belirlenen üye sayısı belirlendi.

    Genel Başkanımızın belirttiği istikrar ve kardeşlik vurgusunu kapanış konuşmasında İl başkanı Metin Yüksel KOÇOĞLU yineledi.Katımlarından dolayı Genel Başkan Yardımcılarına,İl Ve İlçe yönetim kurulu üyelerine ve temsilcilerine teşekkür etti.Toplantı sonrası tüm katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.


FOTO GALERİ






PAYLAŞ :