Memiş: Kazanımlarımıza Sahip Çıkalım
11 Nisan 2016, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, Sağlık-Sen teşkilatı olarak kazanımlarımıza sahip çıkmamız gerektiğini, bizim elde ettiğimiz kazanımlara başkalarının sahip çıkmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi. 

Genel Başkanımız Metin Memiş, Denizli Şubemizin İl Divan Toplantısı’na katılarak burada bir konuşma yaptı. 

Konuşmasında, 15 Mayıs sürecine girildiğini ve bütün teşkilatın var gücüyle sahada çalıştığını söyleyen Memiş, “Sizler sahada, bizler de genel merkezde bütün gücümüzle çalışıyoruz. Biz kazanımlarımıza yenilerini eklemek, sorunların çözüme kavuşturmak için mücadele ederken sizler de sahada bu kazanımlarımızı sağlık çalışanlarımızla paylaşıyorsunuz. Elde edilen kazanımlar ve çözülen sorunlar, büyük Sağlık-Sen ailesinin başarısıdır.” Şeklinde konuştu. Sağlık-Sen olarak sorunlardan beslenen değil, çözüm odaklı sendikacılık yaptığımızı da belirten Memiş, elde ettiğimiz kazanım ve çözüme kavuşturduğumuz konulara başkalarının sahip çıkmasına da izin verilmemesini istedi. 

‘Çalışan biziz, emek veren biziz. Yılın 12 ay, 365 günü sendikacılık yapan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla bir ve beraber olan biziz. Sezonluk sendikacılık yapanlara, emek hırsızlığı yapanlara fırsat vermeyelim’ diyen Genel Başkanımız, elde ettiğimiz kazanımlarımızı hayal dahi edemeyenlerin bunlara sahip çıkmaya çalışmalarının da ibretlik olduğunu kaydetti.

250 bin üye hedefine ulaşmak için emek harcayan bütün teşkilatımıza teşekkür eden Memiş, “Biz üyemiz, ülkemiz ve insanlık için sendikacılık yapıyoruz. Değerler sendikacılığı yapıyoruz. Savunduğumuz değerlerle hem sendikacılıkta, hem de sivil toplum örgütü olarak milletimizin hizmetinde önemli hizmetlere imza atıyoruz. Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak sendikacılık yaparken, millet egemenliğine sahip çıkılabileceğini, milletin değerlerinin savunulabileceğini, çetelere hizmet etmeden de sendikacılık yapılabileceğini gösterdik. Bizim amacımız, Memur-Sen ve Sağlık-Sen ailesinin daha da büyümesini, mesajlarımızın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaktır. Bunun için çaba gösteren, ter akıtan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Şubemizin İl Divan Toplantısı’na Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak ve Himmet Bayar da katıldı.

 

 

PAYLAŞ :