ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN ZİYARET
26 Mart 2023, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği ve Merkez Toplum Sağlığı Merkezimizde ziyaretlerde bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimimiz Sayın Dr.Arif ÇAVDAR’ı ve Başhekimliğimizin kıymetli çalışanlarını ziyaret eden Başkan Akdoğan 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın gerek sahadaki çabaları gerekse yenilikçi anlayış ile planladıkları eğitimleri takdir ve ilgiyle izlediklerini ifade etti. Bu özverili gayretleri için Sayın Başhekimimiz Dr.Arif ÇAVDAR nezdinde tüm 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımıza teşekkürlerini ifade etti.

Şube Başkanımız Akdoğan ziyaretleri kapsamında Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanımız Sayın Dr.Dursun GÖĞER ve Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarımız ile bir araya geldi. Merkezimizin faaliyetleri hakkında gerçekleştirilen sohbette Merkezimizin ve çalışanlarımızın ihtiyaçları ve istekleri konularında da görüş alış verişinde bulunuldu.

112 Başhekimliğimiz ve Toplum Sağlığı Merkezimizde nazik karşılamalardan dolayı teşekkürlerini ifade eden Akdoğan “Bizler geniş bir alanda hizmet veren çok büyük ve çok güzel bir aileyiz. Ünvanı fark etmeksizin her bir çalışanımızın sağlık sistemimiz içerisinde bir etkisi bir katkısı bulunmaktadır. Sağlık sistemi içerisinde bulunan her bir çalışanımızın ayrı ayrı geçmiş Tıp Bayramı Haftasını kutlar, sağlıklı mutlu günler ve gelecek dileriz.” şeklinde duygularını ifade ederek ziyaretlerini sonlandırdı.




PAYLAŞ :