Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetiminden Genel Müdür Koca’ya Ziyaret
23 Mart 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Mehmet Koca’yı ziyaret etti.

Bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede Genel Başkan Doğan’a, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu, Abdullah Duman ve Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren eşlik etti.

Görüşmede, sağlık çalışanlarının gündemindeki talepler iletilerek, çözüm önerileri sunuldu.

Sınav Tarihi Netleşti

Bu doğrultuda, Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının 20 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Kadroya Geçişte Sözleşmeli Sağlık Personeline Öncelik

Ayrıca sözleşmeli sağlık personelinin kadroya geçiş işlemlerinin, son başvuru tarihi olan 31 Mart 2023 tarihinden hemen sonra başlatılacağı kaydedildi.

2 Konu Hakkında Çalışma Yürütülecek

Sağlık Bakanlığı tarafından deprem nedeniyle başlatılan yer değişikliği ve tayin başvurusuna, sözleşmeli personelin de başvuru yapabilmesi için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü ile çalışma yürütüleceği belirtildi.

Öte yandan sağlık çalışanlarının ek ödemelerinin tavandan ödenmesi için Sağlık Bakanlığı tarafından çalışma başlatılacağı bildirildi.

 

 

PAYLAŞ :