DÜNYA SOSYAL HİZMET GÜNÜNÜ KUTLARIZ
22 Mart 2023, Çarşamba

Büyük Özveriyle Hizmet Eden Sosyal Hizmet Çalışanlarımıza Minnettarız

 

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulumuz 21 Mart Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında; İlimiz Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde ziyaretler gerçekleştirdiler.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Rukiye ERYILMAZ’ı makamında ziyaret eden Şube Başkanımız Akdoğan duygu ve düşüncelerini ifade etti.

İl Müdürümüz nezdinde sosyal hizmet alanında emek veren tüm çalışanlarımızın Dünya Sosyal Hizmet Gününü kutlayan Şube Başkanımız Akdoğan açıklamasında; “Sevginin, şefkatin ve merhametin timsali sosyal hizmet çalışanlarımız, dezavantajlı kişilerin hayatına dokunmakta, onlara umut olmaktadır.

Yaşlısından çocuğuna, kimsesizinden evsizine kadar her kesim için özveri ve şefkat gösteren sosyal hizmet çalışanları, aynı zamanda topluma ve ülkeye de önemli katkılar sunmaktadır.

Sabır, sevgi, ilgi ve şefkatleriyle bu mesleğin sadece maddi kazanç sağlamak için yapılmayacağını kanıtlayan sosyal hizmet çalışanları, ülkemizin en zor zamanlarında görevlerini fedakârlıkla yerine getirmektedir.

Doğal afetler başta olmak üzere ülkenin en zor dönemlerinde elini taşın altına koyan sosyal hizmet çalışanları, her daim milletimize umut ışığı olmaktadır.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kimsesiz kalan çocuklara kucak açan, onlara yuva ve aile olan sosyal hizmet çalışanları, her zaman insanımızın yanında olmayı kendine şiar edinmektedir.  

Ailesinden, çocuğundan, sosyal hayatından vazgeçerek dezavantajlı kişileri topluma kazandırmak için büyük özveriyle mesleklerini icra eden sosyal hizmet çalışanlarına millet olarak minnettarız.

Bu zor günlerimizde çocuklarımıza aile olan, vatandaşlarımızın acısını kendi acısı bilen, toplumumuzun kederini paylaşan sosyal hizmet çalışanlarımız, bu yıl da Dünya Sosyal Hizmet Günü’nde fedakârlıkla ve azimle mesleklerini icra etmektedirler.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Dünya Sosyal Hizmet Gününü en içten dileklerimizle kutlar, Sosyal hizmet alanında çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimiz ile birlikte başarılar dileriz.” Şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :