MEMUR-SEN’DEN DEV ŞÖLEN
04 Ocak 2023, Çarşamba

MEMUR-SEN’DEN DEV ŞÖLEN

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı, Ankara’da Memur-Sen Konfederasyonumuz tarafından düzenlenen “Sözleşmeliye Kadro Şöleni”ne iştirak sağladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrif ettiği, "Sözleşmeliye Kadro Şöleni"miz, teşkilatımızın lider kadrosu ve Türkiye'mizin dört bir yanından gelen sözleşmeli kamu görevlilerimizle ATO Congresium'da gerçekleştirildi. Gerçekleşen şölene Memur-Sen ailemiz tüm illerden geniş katılım sağladı.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonu büyük bir katılım ile dev şölende yerini aldılar. Başkan Akdoğan ilimizi temsilen katılım gerçekleştiren ekibine teşekkürlerini ifade etti.

Şölen akabinde açıklamalarda bulunan Başkan Akdoğan; “Milyonlarca çalışanımızın merakla beklediği konularda yapılan açıklamalar bir ölçüde memnuniyet yaratırken, yapılacak olan zam açıklamasında dile getirilen rakam Memur-Sen Ailesi olarak memnuniyet ifadeleri ile karşılanmadı. Bu rahatsızlık en üst düzeyde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza iletildi.

Bugün itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın Ak Pati grup toplantısında yapmış olduğu açıklamasında %25 olarak açıklanmış olan zammı %30 olarak revize edildiği bilgisini paylaşıldı. Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak açıklanan yeni rakamı memnuniyetle karşıladığımızı ifade etmek isterim. Oranın bu seviye gelmesinde Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’e, Memur-Sen Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Ali Yalçın’a, Sağlık-Sen Genel Başkanımız Semih Durmuş’a ve bu kapsamda emek veren herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :