ŞUBE BAŞKANIMIZDAN MOTORİZE EKİPLERİMİZE ZİYARET
11 Eylül 2022, Pazar

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ilimizde görev yapan motorize 112 ekiplerini görevleri başında ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında Başkan Akdoğan mesai arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar temenni etti. Motorize 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemine vurgu yapan Akdoğan;

“Gelişen şehir yapılarımızda birçok hizmette güncellemelere ihtiyaç duyulmuştur. Ülkemiz de bu ihtiyaçlara karşılıksız kalmayarak yeni donanımlarla kamu hizmetlerini güncellemektedir.

Sağlık Bakanlığımız tarafından ülke bazında, İlimizde de İl Sağlık Müdürlüğümüzün düzenlemeleri ile  trafiğin yoğun olduğu veya araç trafiğine kapalı bölgelerde ilk müdahale için organize edilen özel donanımlı motosiklet ambulanslar 112 Acil Sağlık Hizmetlerimizde önemli bir yer tutuyor.  Vak'alara hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra duruma göre görevi diğer yataklı ambulanslara devretmektedirler. Saniyelerin bile yüksek önem taşıdığı 112 Acil Sağlık Hizmetlerimiz Motorize 112 ekipleri ile daha da efektif hala gelmiştir. Gerek motorize gerekse de diğer tüm mesai arkadaşlarımıza başarılar temenni ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.

PAYLAŞ :