SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN ZİYARET
25 Temmuz 2022, Pazartesi

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖZEL ORTODONTİ KLİNİĞİ AÇILIŞI

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Sağlık-Sen Yönetim Kurulu ilimizde açılışı gerçekleşen özel ortodonti kliniğini ziyaret etti.

Kamuda hizmet verirken üyelerimizden olan Sayın Uzm.Dt.Şirin Rabia ADIŞEN’in Fabrikalar Mah. Deva İş Merkezinde hizmete açtığı kliniğin açılışına katılan Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında; “Hem kamusal hem de özel sektör olarak halkımıza hizmet etmenin oldukça önemli olduğunu düşünmekteyiz. Yıllardır ilimizde hizmet veren Sayın Uzm.Dt.Şirin Rabia ADIŞEN hocamızın mesleki tecrübe ve deneyimlerini bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz özel kliniğinde halkımızın tedavisi için kullanacağından dolayı kendisine teşekkürlerimizi ifade ederiz. Kliniğin kendisi ve Kırıkkalemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Açılışta ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Sayın Uzm.Dt.Şirin Rabia ADIŞEN ise yapmış olduğu açıklamasında; “Sağlıksız, eksik veya çapraşık dişler yaşam standartlarınızı olumsuz yönde etkileyebileceği gibi gülüşünüze daha az güvenmenize neden olabilir. Kliniğimizde uygulanacak ortodontik tedavi (diş teli) ile hastalarımızın sağlıklı ve güzel bir gülüşe kavuşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca diğer tüm dental tedavileri de kliniğimizde gerçekleştirerek hastalarımızın tüm dental ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz. Bu kapsamda hem Kırıkkale hem de çevre illerde eksikliği hissedilen diş teli tedavisini gerçekleştirmek üzere açmış olduğumuz kliniğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zahit ADIŞEN, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf BAYRAKTAR ile Uzman Diş Hekimi Şirin Rabia ADIŞEN açılış kurdelesini birlikte keserek muayenehane açılışını gerçekleştirdiler. Açılışta Kırıkkale Üniversitesinden Öğretim Üyeleri ile Ağız Diş Sağlığı Merkezinden Diş Hekimleri de yer alarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.




PAYLAŞ :