NİCE BAYRAMLARA
17 Temmuz 2022, Pazar

NİCE BAYRAMLARA

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı mübarek kurban bayramında nöbette görevi başında bulunan personelimize ziyaretler gerçekleştirdi.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Sağlık-Sen Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımız ile birlikte il merkezinde bulunan sağlık tesislerimizde bayramlaşma ziyaretlerinde bulundular.

İlimiz merkezinde faaliyet gösteren sağlık tesislerimizden; Yüksek İhtisas Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi ve İstasyonlarımız ile birlikte Balışeyh 112 ve Balışeyh TSM Acil Polikliniği, Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi, Delice İlçe Devlet Hastanesi, Çerikli 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, Çelebi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Keskin İlçe Devlet Hastanesi, Keskin 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Çelebi 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Karakeçili ilçe Devlet hastanesi ve Karakeçili 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu çalışanlarımıza bayramlaşma ziyaretlerinde bulunuldu.

Her daim olduğu gibi bayramda da vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak amacıyla görevi başında bulunan personelimizin yanı sıra sağlık tesislerimizde hizmet almaya gelen vatandaşlarımızla ilgilenen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN bayram mesajında;

“Milletçe bayramlarımızın son derece önemli olduğunu idrak ediyor ve layıkıyla kutlamaya çalışıyoruz. Bayramlarımız geleneklerimizi zenginleştirdiği gibi Milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirici unsurlarından olan güzel ve son derece anlamlı günlerdir. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bayramlarımızdaki bu manayı anlayarak daha nice bayramlara toplumca ulaşmayı dileriz.

Her bayramımızda olduğu gibi bu güzel kurban bayramımızda da nöbetleri başında sağlık hizmeti sunan arkadaşlarımız ile bir araya gelmek onlarla bayramlaşmak bizim için son derece anlamlı ve güzel bir duygu olmuştur. Kendi özel hayatlarından çeşitli fedakarlıklar göstererek görevi başında bulunan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Tüm sağlık camiamızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ayrıca bir mesajımızda kavgaların bittiği dostlukların ve barışma olgularının arttığı güzelliklerin paylaşıldığı, manevi huzur duygusunun arttığı bu güzel günlerin bayramdan sonrada devam etmesini sağlıkta şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade ederek bayramlaşma ziyaretlerine devam edildi.




PAYLAŞ :