Sağlık-Sen Niğde Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
02 Temmuz 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Niğde Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle yapılan seçimde, mevcut Şube Başkanı Ebuzer Doğan güven tazeledi. 

Niğde Şube’nin 5. Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve Yasin Barutcu’nun katılımıyla yapıldı.

Genel Kurula delegelerin yanı sıra, Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Aksaray Şube Başkanı Rifat Kaya, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ve Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat katıldı.

Kurulun Divan Başkanlığını, Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Doğan: Her Zaman Sahanın Nabzını Tutarak Mücadele Ediyoruz

Genel kurulda konuşan Genel Başkan Yardımcı Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen’in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refahı için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Sağlık-Sen olarak teşkilatımızla birlikte omuz omuza vererek alın teri mücadelesini sürdürüyoruz. Çalışan ve hizmet odaklı bir sendikal anlayışıyla mücadele ediyoruz. Sağlık-Sen teşkilatı her zaman sahanın nabzını tutarak mücadele ediyor. Çalışanlar neredeyse Sağlık-Sen oradadır” ifadelerini kullandı.  

Çalışanların sorunlarını her platformda dile getirdiklerini belirten Doğan, Sağlık-Sen’in verdiği mücadele ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının birçok sorununun çözüldüğünü hatırlattı. Doğan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının geleceği için hiç durmadan çalışacaklarını kaydetti.

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Masada da Sahada da Mücadelemizi Sürdürüyoruz

Sağlık-Sen teşkilatlarının her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, “Teşkilatımızın özverili çalışmaları sayesinde günden güne büyüyoruz. 265 bini aşkın üye sayısıyla aralıksız 14. kez yetkili sendika olduk. Bu güvene layık olabilmek için durmadan, kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının pandemiyle birlikte son birkaç yılda ciddi zorluklar yaşadığını kaydeden Barutcu, “Her türlü zorluğu göğüsleyen, sellerde, depremlerde yani insanımızın ihtiyaç duyduğu her an canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımızın haklı talepleri var. Sağlık-Sen olarak bu taleplerin karşılık bulması için masada da sahada da mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Niğde Şube Başkanı Doğan: Sağlık-Sen Vefanın, Emeğin ve Mücadelenin Sendikasıdır

Sağlık-Sen’in kuruluşundan bugüne kadar gelen misyonundan sapmadan mücadele ettiklerini ve vizyonlarını geliştirdiklerini belirten Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan, “Sağlık-Sen içi boş bir tabela sendikası değildir. Sağlık-Sen vefanın, emeğin, mücadelenin sendikasıdır” diye konuştu.  

Göreve geldikleri günden beri tüm sağlık çalışanlarına ulaşmak, onların gönüllerine dokunmak gayesi ile çalıştıklarını belirten Doğan, “Yeni dönemimizde de tüm arkadaşlarımızla durmadan, yılmadan, yorulmadan koşturmaya devam edeceğiz. Sağlık-Sen bir okuldur. Yeni dönem de geleceğin Sağlık-Sen yöneticilerini, başkanlarını yetiştirme gayesi ile hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde, Mevcut Şube Başkanı Ebuzer Doğan güven tazeledi. 

Sağlık-Sen Niğde Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Ebuzer Doğan, Şube Sekreteri Salih Şahin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrah Taşdelen, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tamer Kurt, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Korkmaz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gönç.

PAYLAŞ :