Yeni Açılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımıza Hayırlı Olsun Ziyareti
05 Haziran 2022, Pazar

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Başkan Yardımcılarımızdan Murat AÇAR, İş Yeri Temsilcilerimizden Uğur YURTOĞLU ve Özlem TURALI Delice ve Balışeyh İlçelerimizde hizmete yeni açılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızı ziyaret etti.

Delice ve Balışeyh ilçelerimizde 112 Acil Sağlık Hizmetlerimiz, Bakanlığımızın iyileştirme ve geliştirme projeleri kapsamında yeni hizmet binalarına kavuştu.

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN gerçekleştirdiği ziyaretlerde; “Yıllardır ilçe hastanelerimiz bünyesinde entegre olarak hizmet sunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımız, Bakanlığımızın iyileştirme ve geliştirme projeleri kapsamında yeni hizmet binalarına kavuşmuşlardır. İstasyonlarımızın hizmete açılması ile vatandaşlarımıza sunulacak olan hizmet daha olumlu şartlarda çok daha efektif olacaktır. Yeni hizmet binalarımızın yapılması hususunda gerek Sağlık Bakanlığımız düzeyinde gerekse ilimiz düzeyinde emek veren çaba gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Kırıkkale’mize kazandırılan bu tesislerin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu yeni ve güzel tesislerde görev yapacak olan arkadaşlarımıza da yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. ” şeklinde duygularını ifade etti.

Şube Başkanımızın ziyaretleri karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :