Büyük ve Güçlü Türkiye'nin Önünü Kesemeyecekler
19 Mart 2016, Cumartesi

Kardeşliğimize, birliğimize, istikrarımıza, huzurumuza ve değerlerimize yönelik yapılan hain saldırıları kınıyor, bu toprakları terörün mekanı haline getirmek isteyenleri lanetliyoruz.

Milletimize düşen görev; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olmaktır. Hep birlikte medeniyet değerlerimizi kuşanarak uluslararası şebekeler tarafından desteklenen terör belasını alt edeceğiz. Tek yürek olarak kardeşliğimize kast edenlerin kirli emellerini boşa çıkartacağız. Tetikçileri ve tetikçilerin üst akıllarını el birliğiyle alt edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Memur-Sen ailesi olarak, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini ve destekçilerini kınıyor, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek, Güçlü ve Büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmek isteyenleri lanetliyoruz. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :