ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
26 Mayıs 2022, Perşembe

Geçtiğimiz günlerde Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız Delegasyon seçimi ve ilimizde üye sayıları baz alınarak gerçekleşen genel yetkili sendika seçimi gerçekleştirilmiştir. İlimizde sağlık ve sosyal hizmet kollarında Genel Yetkili Sendika olarak; Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız belirlenmiştir.

 

Delegasyon seçimleri ve genel yetkili sendika belirlenmesinin ardından; Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımız ile birlikte ilimizde teşekkür ziyaretlerine başladı.

 

Teşekkür ziyaretlerine Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Merkez Toplum Sağlığı Merkezimiz ile başlayan heyetimiz, Sağlık İdarecilerimiz ve kıymetli mesai arkadaşlarımız ile bir araya geldiler.  Şube Başkanımız Akdoğan ve heyeti tüm mesai arkadaşlarımızı tek tek ziyaret ederek sohbet gerçekleştirdi. Şube Başkanımız Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında; “Kısa zaman önce gerçekleştirdiğimiz delegasyon seçimimizde katkılarından dolayı ve yetki dönemi öncesinde kıymetli mesai arkadaşlarımızın sendikamıza göstermiş oldukları teveccüh nedeniyle; sendikam, şahsım, yönetim kurulu üyelerim, iş yeri temsilcilerim, engelli ve kadın kolları komisyonumuz adına yürekten teşekkür ediyorum.

 

Demokrasiyi yaşadığımız ve hissettiğimiz güzel bir delegasyon seçimi yaşadık. Bu süreç öncesinde ve sürecin devamında destek veren ve seçime katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza demokrasi adına teşekkür ediyoruz. Verilen destekler aynı zamanda büyük bir sorumluluğu beraberinde getirmektedir. Bizler bunun bilincinde hareket etmekteyiz. Yetki sendika seçilmemiz ile birlikte de yüklendiğimiz temsil gücünün ne denli önem arz ettiğini biliyor; buna göre de gayret gösteriyoruz. Bizlere inanarak bu sorumluluğu bizlere layık gören tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

Başkan Akdoğan ve heyeti ziyaretlerine devam etti.




PAYLAŞ :