YETKİ YİNE YENİDEN EMİN ELLERDE SAĞLIK-SEN’DE
22 Mayıs 2022, Pazar

Gerçekleşen üyelik sayımı sonuçları ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız ilimizde genel yetkiyi yine yeniden Sağlık-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) Kırıkkale Şube Başkanlığımıza layık görmüştür.

 

Konu hakkında duygularını ifade eden Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN; “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız nezdinde Şahsım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın ve Engelli Komisyonlarımız her daim sorumluluk sahibi olmuş, üzerine yüklenen sorumluluktan asla kaçınmamıştır. Yine bir yetki dönemi Şube Başkanlığımızın ilimizde genel yetkili sendika olması ile başlamıştır. Genel yetkiyi bizlere layık gören sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.”

 

İfade etmek isterim ki; her dönem olduğu gibi bizler yine sahada, sağlık ve sosyal hizmet teşkilatlarımız içerisinde her mesai arkadaşımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Bizler hakkında oluşan teveccüh bizlere özgüven verdiği kadar sorumlulukta vermektedir. Bizler bunun bilincinde çalışmalarımıza gayret göstererek devam edeceğiz.

 

Gerek ülke genelinde, gerekse de ilimizde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklarını her platformda yüksek sesle dile getirmeye devam edecek, gayretlerimize daha fazla azim ekleyeceğiz. Sözlerime son vermeden önce bir kez daha genel yetkiyi bizlere layık gören tüm teşkilatımıza yürekten teşekkür eder, saygılar sunarım.” şeklinde duygularını ifade etti.

PAYLAŞ :