DELEGASYON SEÇİMLERİ TAMAMLANDI
17 Mayıs 2022, Salı

                 Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN gerçekleşen delegasyon seçimleri sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Akdoğan yayınladığı mesajda;

                “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızın 7. Olağan Genel Kurulu öncesinde bir delege seçimlerini daha geride bıraktık. Bu süreçte emek veren değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize, İş Yeri Temsilcilerimize, Kadın Kolları Komisyonumuza, Engelli Komisyonumuza ve de en önemlisi Kıymetli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

                Demokrasilerin bir gereği olan bir seçim sürecini atlatmış bulunuyoruz. İl Sağlık Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Laboratuvarımız, Verem Savaş Dispanserimiz, İlçe Devlet Hastanelerimiz, Merkez Toplum Sağlığı Merkezimiz ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerimiz, 112 Başhekimliğimize bağlı tüm istasyonlarımız ve Tüm Aile hekimliklerimiz, Ağız ve Diş sağlığı Merkezimiz, Yüksek İhtisas Hastanemiz ve Keskin İlçe Devlet Hastanemiz, Tıp Fakültemiz ve Diş Hekimliği Fakültemiz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz de yapmış olduğumuz Delege seçimlerine yoğun bir şekilde teveccüh göstererek iştirak eden, bu demokrasi şölenine katkı sağlayan tüm üyelerimize yürekten teşekkürü bir borç bilirim.

Delege seçimlerimizde Şube Başkanlığı olarak göstermiş olduğumuz 100 kişilik delege listemizin tamamı seçilmiştir. Sunduğumuz listeye temayül gösteren ve reylerini bu yönde kullanan üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim.

                Kırıkkale Şube Başkanlığımızın 7. Olağan Genel Kurulu öncesinde bizlere duydukları güveni kullanmış oldukları oylarla ifade ettikleri delege seçimlerimiz sonucu bizlerde herhangi bir rehavet oluşturmamış bilakis daha fazla gayrete düşürmüştür. Gerçekleşen her seçim sonrası biraz daha enerji biraz daha mesuliyet hissediyoruz. Şahsım, Yönetim Kurulum, İş Yeri Temsilcilerimiz ve İlgili Komisyonlarımız ile birlikte daha fazla enerji ile hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyor. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte tüm üyelerimize en derin muhabbetlerimi iletiyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :