KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİMİZ
14 Nisan 2022, Perşembe

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİMİZ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Şube Sekreterimiz Özcan UCA, Şube Başkan Yardımcılarımızdan Tahir ÖZTÜRK ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Ersan ASLAN’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette Başkan Akdoğan Sayın Rektörümüze yeni personel atamalarında yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini ifade etti. İş yoğunluğu anlamında sağlık personelinin sorunlar yaşandığını ifade eden Akdoğan yeni atamalar ile Tıp Fakültesi çalışanlarımızın yoğunluğunun bir ölçüde azaldığı lakin yeni atamalara da ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Ülkemizin ve Sağlık Sistemimizin gündemlerinin de değerlendirildiği ziyaretimizde Başkan Akdoğan; Sayın Rektörümüz ile Pandemi ile mücadele kapsamında yoğun çalışan sağlık çalışanlarımızın pandemi ödemeleri ve 6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarımız çerçevesinde Acil Servislere hizmet veren Röntgen ve laboratuvar birimlerinin riskli birim olarak tanımlanması ve riskli birim ayrıcalıklarından faydalanması gerektiğini ifade etti.

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN Sayın Rektörümüze yapmış oldukları katkılarından ve nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ifade ederek günün anlamına binaen şilt takdim etti. Karşılıklı memnuniyet ifadelerinin ardından ziyaret sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :