İLÇE ZİYARETLERİMİZ
24 Ocak 2022, Pazartesi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Başkan Yardımcılarımızdan Murat AÇAR ile birlikte Sulakyurt, Balışeyh İlçeleri ve Çerikli Beldesine ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine Sulakyurt Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi ile başlayan Başkan Akdoğan, Hastane Müdürü olarak görevlendirilen Sayın Hakan GÜL’ü makamında ziyaret etti. Hastane Müdürümüze hayırlı olsun temennilerini ileten Akdoğan, Hastane çalışanlarımız ile bir araya geldi. Hastane Müdürümüz ve personelimiz ile İlçe Devlet Hastanemizin çalışma koşulları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Hastane ziyaretimiz sonrasında Sulakyurt Belediye Başkanımız Sayın İsmail BİLDİK’i makamında ziyaret eden Başkan Akdoğan İlçemizin gündemi ile alakalı görüş alış verişinde bulundular.

Şube Başkanımız Akdoğan daha sonra İlçe Belediye Başkanımız ile birlikte İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilen mesai arkadaşlarımızdan Sayın Celal YÜKSEL’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akabinde Başkan Akdoğan; ilçemizde görev yapan aile hekimimiz Sayın Dr.Halil GÜNGÜNEŞ ve Balışeyh İlçemizde görev yapan aile hekimimiz Sayın Dr.Yusuf ULUCAN’ı aile hekimliklerinde ziyaret ettiler.

Başkan Akdoğan Sulakyurt ve Balışeyh İlçelerimizi ziyaretleri sonrasında Çerikli Beldemizde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzu ziyaret ederek istasyonumuzda görev yapan mesai arkadaşlarımızla bir araya geldi. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :