DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
16 Ocak 2022, Pazar

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Yeri Temsilcileri, Engelli Komisyonu, Kadın Kolları Komisyonu ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızın organize ettiği “Covid-19 Sağlık Şehitlerimiz, 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazilerimizi Anma, Geleneksel Milli Birlik ve Beraberlik” Halı Saha Futbol Turnuvamıza vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür mahiyetinde yapılan ziyarette; Başkan Akdoğan, İl Sağlık Müdürümüze Turnuvamızın şiltini takdim etti.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş “Öncelikle bu şilt için teşekkür ederim. Yaşanılan süreçte sosyal faaliyetler oldukça önem taşımaktadır. Sağlık-Sen Şube Başkanlığının düzenlemiş oldukları etkinlikler için sosyal faaliyetler için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

Ziyaretimiz sırasında Başkan Akdoğan; “ Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz turnuvamızın ana teması 15 Temmuz tüm şehit ve gazilerimizi anma olarak belirlenmiştir. Ancak bu sene bu temamızın yanında Covid-19 sağlık şehitlerimizi anma konusunu da eklemek durumunda kaldık. Bu süreçte yitirdiğimiz mesai arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Kederli aileleri başta olmak üzere sağlık teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz. Yaşanılan pandemi süreci tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık çalışanlarının üzerinden geçmiştir. Yoğun yıpratıcı bir tempo altında çalışmak durumunda kalınmıştır. Türlü fedakarlıkla ve zorluklarla çalışan sağlık çalışanlarımızı bir araya getirmek, kardeşlik duygusunu pekiştirmek, yoğun temponun sıkıntısını bir nebze olsun unutturmak ve motivasyonu arttırmak gibi bir amaçta barındıran turnuvamız umuyoruz ki amacına ulaşmış olsun.

Yoğun emeklerle organize edilen bu turnuvanın hayata geçirilmesinde katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ’ın turnuvamızın hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı; Sendikam, Yönetim Kurulum, ve tüm üyelerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti. Karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaretimiz sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :