ELAZIĞ ŞUBESİ SAĞLIK-SEN'DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM SÜRESİ UZATIMI İÇİN BAŞVURU.
27 Aralık 2021, Pazartesi

İki yıldır tüm dünyayı kasıp kavuran ve ekonomik dengeleri alt üst eden Covid-19 pandemisi aşılama çalışmalarına rağmen hız kesmeden yayılmaya ve can almaya devam etmektedir. Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımız da bu küresel pandemiye karşı ilk günkü gayreti ve fedakarlığı ile mücadelesini sürdürmektedir.

 

Pandeminin kahramanı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları için Elazığ Belediyesi Başkanlığınca alınan ''ücretsiz Ulaşım'' kararı son derece isabetli olmuş ve sağlık emekçilerimiz tarafından takdirle karşılanmıştır. Ancak bilindiği üzere pandemi son hızıyla sürmesine rağmen Sağlık ve Soyal Hizmet Çalışanlatına verilen ücretsiz ulaşım hizmeti 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle son bulacaktır.

 

Yeni varyantlarıyla kırmızı alarm durumunu sürdüren küresel salgın tamamen dizginlenene kadar Elazığ Belediyemizin kahraman Sosyal Hizmet Çalısanlarımıza sunmuş olduğu ''Ücretsiz Ulaşım Hizmeti'' imkanını Aile ve Sosyal Hizmet çalışanlarının da dahil edilerek süresinin uzatılması ve uzun vadede kalıcı ücretsiz ulaşım hizmetleri imkanından faydalanmalarının sağlanmasına yönelik talebimizi Elazığ Belediye Başkanlığımıza iletilmiştir

 

Ücretsiz ulaşım hizmeti süresinin uzatılması ve bu sürenin kalıcı hale getirilmesi ile ilgili haklı talenimizin Belediye Başkanlığımız nezdinde karşılık bulacağı kanaatinde olduğumuzu ifade eder kamu oyuna saygılar sunarım.

Elazığ Sağlık-Sen Şube Başkanı

Selçık KILIÇ

Yönetim Kurulu Adına

PAYLAŞ :