SAYIN VALİMİZE HOŞGELDİN ZİYARETİMİZ
17 Ekim 2021, Pazar

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN SAYIN VALİMİZE HOŞGELDİN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığımız kararnamesi ile ilimize Vali olarak atanan Bülent TEKBIYIKOĞLU görevine başladı.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Şube Sekreterimiz Özcan Uca, Şube Başkan Yardımcımız Okan Özsoy ve Engelli Komisyon Başkanımız Kudret Özçam Sayın Valimiz Bülent TEKBIYIKOĞLU’na hayırlı olsun ve hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Ziyaretimizde Sivil Toplum Kuruluşu olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızla istişare içerisinde çalışarak kamu yararına elimizden geleni yaptığımızı ifade eden Başkan Akdoğan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın azimli çalışmalarını ve ilimizde gelinen durumu anlattı. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak pandemi öncesinde olduğu gibi pademi sürecinde de sağlık çalışanlarımızı sahada yalnız bırakmadığımızı, her daim sahada beraber hareket ettiğimizi, elimizden geldiğince çözümün bir parçası olduğumuzu ifade etti. Başkan Akdoğan ziyaretimiz anısına Sayın Valimize Tüm dünya sağlık çalışanlarının covid sürecinde taşıdığı yükü temsil eden şilti takdim etti.

Vali TEKBIYIKOĞLU ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti aktarırken, ülke olarak pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın özverili çabalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaretimiz akabinde Başkan AKDOĞAN “Sayın Valimize bize göstermiş olduğu nezaketinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar temenni ederiz.” şeklide duygularını ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :