Sağlık-Sen'den Sel Felaketinin Yaşandığı Sinop'a Geçmiş Olsun Ziyareti
09 Eylül 2021, Perşembe

Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun ardından bugün de Sinop’ta temaslarda bulunan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, afetten etkilenen sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Semih Durmuş, Sinop Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte öncelikle Türkeli Devlet Hastanesi ve 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanlarla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Sağlık-Sen heyeti, afetten etkilenen çalışanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Toplu Sözleşme kazanımları hakkında sağlık çalışanlarına bilgi de veren Durmuş, Başhekim Dr. Ahmet Ruhi İçtüzer ile de bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkan Durmuş ve beraberindeki heyet, daha sonra sel felaketinden etkilenen Ayancık Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Durmuş, ziyaret sırasında heyete eşlik eden Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu ve hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç’ten son durum hakkında bilgi aldı.

Temasları kapsamında Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Sağlık-Sen heyeti, hastanede görevli sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerin ardından Sinop Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkan Durmuş, toplu sözleşme süreciyle ilgili bilgi verdi.

PAYLAŞ :