İstanbul 6 No’lu Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
12 Ağustos 2021, Perşembe

Sağlık-Sen İstanbul 6 No’lu Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nda Kurucu Başkan Murat Ergül Şube Başkanı seçildi.

Genel Kurula; Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, Memur-Sen İstanbul İl Temsilcisi Talat Yavuz, Ankara 4 No’lu Şube Başkanı Eyüp Medet, Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Zafer Caner, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Cesur Öztürk, İstanbul Üniversiteler Şubesi Başkanı İsmail Çor, İstanbul 5 No’lu Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer ve kurum yöneticileri katıldı.

Genel Sekreter Baki: Reva Görülen Adaletsizliğe Sessiz Kalmayacağız

Salgın boyunca yoğun mesai altında alın teri döken sosyal hizmet çalışanlarının sorunlara mahkum edildiğini söyleyen Genel Sekreter Durali Baki, “6. Dönem Toplu Sözleşme masasında sosyal hizmet emekçilerinin de talepleri için kavga ediyoruz. Sosyal hizmet çalışanlarına reva görülen adaletsizliğe sessiz kalmayacağız. Çalışanlar arasında dezavantajlı grup olan sosyal hizmet çalışanlarının sorunları artık görülmeli, duyulmalıdır. Sorunların çözümüne kadar sosyal hizmet emekçilerinin sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İstanbul 6 No’lu Şube Başkanı Ergül: Sosyal Hizmet Çalışanları Üvey Evlat Niteliğinde

Sosyal hizmet çalışanlarının adeta kamunun üvey evladı haline getirildiğini dile getiren İstanbul 6 No’lu Şube Başkanı Murat Ergül, pandemi döneminde özveriyle çalışan sosyal hizmet emekçilerinin takdir bile almadığını kaydetti. Ergül, “Sağlık-Sen şubeleri olarak bizler pandeminin her anında sahada ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanındaydık” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çatısı altındaki sosyal hizmet emekçileri arasındaki ücret adaletsizliğinin artık son bulmasını isteyen Ergül, sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözümü için 7 gün 24 saat mücadele ettiklerini ifade etti.

Sağlık-Sen İstanbul 6 No’lu Şubesi’nin yönetimi, şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Murat Ergül, Genel Sekreter Ahmet Sağlamdemir, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sefer Keser, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Güler, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çil, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihat Bayat,  Eğitim ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez.

PAYLAŞ :