19.07.2021 tarihli Basın Açıklaması
19 Temmuz 2021, Pazartesi

          DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

     16.07.2021 tarihli Malatya 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi hakkında yapmış olduğumuz basın açıklamasına istinaden yeniden bilgilendirme gereği doğmuştur. Yapmış olduğumuz açıklamanın arkasında olduğumuzu, bilgi belge olmadan tarafımızdan hiçbir işlem yapılmadığının bilinmesini isteriz. İlgili Başhekim konu hakkında kendisi gerekli açıklamayı yapamamıştır. Yine düşündürücü olan bir konu ise 81 ilde hiçbir sivil toplum örgütünün hakaret, küfür ve mobingin yanında olduğu görülmemiş olup bu olayda kendilerini sendika olarak gören kişilerde hakaret, küfür ve mobing yapanın yanında yer almıştır. Eğer, ilgili Başhekim tarafımızdan kendisine iftira atıldığını düşünüyorsa Sağlık Sen Malatya Şubesi hakkında suç duyurusunda bulunsun.


     Sağlık Sen Malatya Şubesi olarak bugüne kadar hiçbir zaman belgesiz ve bilgisiz açıklamamız olmamıştır. Konu ile ilgili tüm bilgi ve belge elimizde mevcuttur. Mobinge, hakarete uğrayan bir kişi dahi olsa üyemiz olup olmadığına bakmaksızın her daim haklının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
     Hakarete maruz kalan çalışanların şikayetleri İl Sağlık Müdürlüğü’nde mevcuttur.
     Sağlık Bakanlığımız ve Malatya Valiliğimizin konu hakkında gerekli işlemleri yaparak sonucun açıklığa kavuşturulmasında duyarsız kalmayacağına inancımız tamdır.
     

Kamuoyuna duyurulur.

 

Mehmet BİNGÖL
Yönetim Kurulu A.
Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı

 

Haberimizin basındaki linkleri:

https://rasajans.com/baskan-mehmet-bingol-yaptigimiz-aciklamanin-arkasindayiz/4585/

https://www.malatyasoz.com/mehmet-bingol-iddialarimin-arkasindayim-39187-haberi

https://malatyasurmanset.com/baskan-mehmet-bingol-yaptigimiz-aciklamanin-arkasindayiz/91969/

PAYLAŞ :