Muş’ta Temsilciler Buluştu
10 Temmuz 2021, Cumartesi

Sağlık-Sen Muş Şubesi’nin düzenlediği Temsilciler Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda temsilcilere hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Karadoğan, Muş teşkilatına gösterdikleri özveri için teşekkür ederek, “Mücadelemizi omuz omuza vererek kazanacağız. Bir olacağız ve kazanımların altına hep birlikte imza atacağız” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Karadoğan: Haksızlıklara Dün Boyun Eğmedik Bundan Sonra da Eğmeyeceğiz

Kamu çalışanlarının alım gücünün giderek düştüğüne dikkat çeken Karadoğan, “Pandemi süreci, sağlık çalışanlarının bir ülke ve bir toplum için önemini tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. Sağlık çalışanlarımızın emeklerinin ve alın terlerinin değersizleştirilmesine asla müsamaha göstermeyeceğiz. Yaşanan haksızlıklara dün boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz. 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecine bu bilinçle gidiyoruz. Emeğin ve dökülen alın terinin karşılığını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Muş Şube Başkanı Vurar: Yaşanan Sorunlar Ortak Akılla Çözülür

“Birlik ve beraberlikle çözemeyeceğimiz sorun yoktur” diyen Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, yaşanan sorunların ortak akılla çözüme kavuşacağını belirtti. Toplu sözleşme öncesinde sahanın nabzını tutarak talepleri belirlediklerini söyleyen Vurar, “Muş genelinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızdan aldığımız talep ve sorunları genel merkezimize ilettik. Taleplerimiz gayet makul talepler. İnşallah birlikte verdiğimiz mücadelenin sonunda emeğimizin hakkını alacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecine dair karşılıklı istişare yapıldı. Gündeme dair soru cevapların ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya; Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Bitlis Şube Başkanı Mehmet Baki Kaya, Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Elazığ Şube Başkanı Selçuk Kılıç, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer ve temsilciler katıldı.

 

PAYLAŞ :