Karabük Şubesi’nin Teşkilat Toplantısı Gerçekleştirildi
10 Temmuz 2021, Cumartesi

Sağlık-Sen Karabük Şubesi tarafından düzenlenen Teşkilat Toplantısı, Genel Sekreter Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu’nun katılımıyla yapıldı.

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Baki, enflasyon karşısında tüm kamu görevlilerinin maaşlarının eridiğini söyledi.

Genel Sekreter Baki: Sağlık Çalışanları Hem Döner Sermaye Hem de Enflasyon Mağduru

Baki, “Sağlık çalışanlarımız döner sermaye sisteminde yaşanan adaletsizlikten dolayı hak ettiklerini alamıyor. Bir de enflasyona karşı maaşları giderek eriyor. Sağlık çalışanlarımız hem döner sermaye hem de enflasyon mağduru. Biz pandeminin kahramanları sağlık çalışanları emeklerinin karşılığını alsınlar diye mücadele ediyoruz. Sağlık çalışanları canlarını ortaya koyarak, günlerce evlerinden uzak kalarak çalıştılar, çalışmaya da devam ediyorlar. Kimse bu fedakarlığı, azmi görmezden gelmesin” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Adaletsizlik ve Haksızlıkların Her Zaman Karşısında Durduk

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının büyük fedakarlıklar gösterdiğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, çözüm bekleyen birçok sorunun olduğuna dikkat çekti. Toplu Sözleşme masasında birçok sorunu gündeme getireceklerini söyleyen Barutcu, “Mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Biz bu milletin umudu olan sağlık ve sosyal hizmet çalışanları emeklerinin karşılığını alsın diye çabalıyoruz. Yaşanan adaletsizlik ve haksızlıkların her zaman karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Şube Başkanı Aydoğmuş: Yaşanan Zorluklar Görmezden Gelinemez

Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş ise mücadele etmekten bir an olsun geri durmayacaklarını belirterek, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız her zorlukta insanımıza umut oluyor. Yetkililer de sağlık çalışanlarımıza umut olsunlar. Sağlık çalışanlarımızın yaşadığı zorlukları kimse görmezden gelemez” dedi.

 

PAYLAŞ :