İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi
02 Temmuz 2021, Cuma

Giresun Sağlık Sen, İl Divan Toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris BAYKAN, Trabzon Sağlık Sen Başkanı İdris AYDIN, Giresun Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Muhammet SARI, Büro Memur Sen Başkanı Abdurrahman GENÇ, Diyanet Sen Başkanı Engin ÖZTÜRK katılımlarıyla birlikte gerçekleştirildi.

 Toplantıda açılış konuşması yapan SÜRAL: Sendikamızı itibarsızlaştırmak adına özellikle Covid-19 döneminde birçok kuruluşla karşılaştık. Fakat sendikamız bütün bu karalama kampanyalarından alnının akıyla çıkmıştır. Memur Sen’imizin Ateşini yakan Mehmet Akif İnan’ın yolunda ve Sağlık Sen’imizi 1995’te Ahmet AKSU tarafından kurularak Memur Sen fiili eylemlerine başladı. Bizim anlayışımızda yıkmak dökmek yok. Ülkemizi yıkmak isteyenlere de fırsat vermedik vermeyeceğiz. Bugün birçok kazanımın altında bizlerin imzası var. Bunun yanında sancılı dönemlerden geçen ülkemizin sancılarını azaltarak büyük sorunların çözümünde hükümetlere katkı sağlamıştır. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Yolumuzdan sapmadan devam edeceğiz.   

Sağlık Sen Genel Başkan yardımcısı BAYKAN: Sendikal mücadelemizde sendikalı olmak için mücadele ettik ve imkânsız olanı elde ettik. Sendikasızlık bir çözüm değil çözümsüzlüktür. Kamu heyetinin karşısında bir güçtür sendika. Bu anlamda bu toplu sözleşmeye kamu heyetini dersine iyi çalışıp gelmesini beklediğimizi ilettik. Biz dersimize çalıştık sahadan gelen sıkıntılar belli bunların çözüm noktasında buluşmalı ve çalışanların stresini almalıyız.

 

PAYLAŞ :