KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANIMIZDAN KESKİN ZİYARETİ
20 Haziran 2021, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Keskin İlçe Devlet Hastanemizi ziyaret ettiler.

Pandemi ile mücadele eden sağlık camiamızda sık sık ziyaretler gerçekleştiren Başkan Akdoğan Keskin İlçe Devlet Hastanemizde Sayın Başhekimimiz Uzm. Dr. Salih Süha Çetin ve Hastane Müdürümüz Murat Çaykara’yı makamlarında ziyaret ederek, Keskin ilçemizde pandemi ile mücadele süreci hakkında bilgiler alarak görüş alış verişinde bulundular.

“Pandemi koşullarında gerek kent merkezlerinde olsun gerek ilçelerimizde olsun her kademede çalışma gayretini düşürmeyen sağlık çalışanlarımızın emeği asla inkar edilemez. Bu gayret bizce büyük bir özverinin simgesi haline gelmiştir. Dünyanın her ülkesinde sağlık noktasında büyük sorunlar yaşanırken ülkemizin sağlık camiası bu amansız mücadeleden vatanına milletine olan sevgisi, çalışma azmi ile başarılı bir süreç geçirdikten sonra alnının akıyla üstesinden gelmiştir. Her türlü övgüyü hak eden mesai arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.” şeklinde duygularını paylaşan Başkan Akdoğan,  Başhekimimiz Uzm.Dr.Salih Süha Çetin’e tüm dünyada sağlık çalışanlarının covid-19 ile mücadelesini simgeleyen şilt takdim etmiştir. Karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :